Het is een goede traditie dat de hoofdsponsor van de Terras Top 100, Lipton Ice Tea, ook het personeel beloont van de drie hoogst genoteerde terrassen in deze lijst. Daarom krijgt het personeel van de nummer 2 Brasserie Zeelust een cheque van € 200,- voor de fooienpot, en mag er bij Fraans Marie in Albergen € 100,- extra in de fooienpot. Voor de nummers 2 en 3 is er naast de geldprijs ook een Lipton Ice Terras Screaning. De hoofdprijs van € 300,- gaat voor Paal 10 zelfs gepaard met een volledige training door Maarten Wessels van de Lipton Ice Terras Academy. Zo wordt het beste terras van Nederland, nog beter.
Extra geldprijs spekt fooienpot Top 3

Het winnen van de Terras Top 100 is een teamprestatie. Leuk dus dat de medewerkers van Paal 10 de fooienput mogen aanvullen met een cheque van € 300,-. Ook voor de nummers twee en drie is er extra geld voor de fooienpot.
De beste voorbereiding op het terrasseizoen
Van maart t/m juni gaan mystery guests en vakjuryleden – ervaren horecaondernemers en oud-winnaars – op pad om honderden terrassen te bezoeken.Ze letten op alles wat telt voor je gasten: hoe word je welkom geheten, is het terras netjes, hoe goed kent het team de kaart? Na afloop krijg je een helder rapport met scores en tips waar je echt wat aan hebt. En natuurlijk maken we de 100 beste terrassen bekend tijdens een knallende uitreiking!
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
