nieuws

AQ Services zorgt voor mystery visits

Restaurant

Voor de samenstelling van de Terras Top 100 is goede jurering noodzakelijk. Misset Horeca werkt hiervoor samen met AQ Services uit Den Haag. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de volledige uitvoer van het veldwerk. Dit geldt zowel voor de inschrijvingen als voor de uitvoer van de mystery visits.

AQ Services zorgt voor mystery visits

Volgens senior business manager Geert Samplonius kunnen door mystery shopping sterke en zwakke aspecten van het bedrijf worden blootgelegd. ‘Een goed opgezet en uitgevoerd mystery shopping programma werkt motiverend en is verbeteringsgericht.’ Naast onderzoeken zoals de Terras Top 100 helpt AQ Services bedrijven in allerlei branches met het in kaart brengen van hun dienstverlening. ‘Het mystery visit is een momentopname. Maar wel één waaruit belangrijke conclusies kunnen worden getrokken. Ieder bedrijf in deze lijst ontvangt het mystery visit rapport. Door dit goed door te nemen kan de ondernemer verbeterpunten in kaart brengen. Het rapport houdt als het ware een spiegel voor.’

Reageer op dit artikel