nieuws

Bakboord beste zakenrestaurant Almere

Restaurant

Na twee keer favoriet te zijn geweest, is Brasserie Bakboord gisteravond eindelijk uitgeroepen tot beste zakenrestaurant van Almere. De Horecaprijs Almere wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt.

Bakboord beste zakenrestaurant Almere

Op het slotfeest van het Zakenfestival Almere kregen de restaurateurs de prijs in het bijzijn van hun medewerkers uit handen van wethouder van Economie en Wonen Martine Visser.

‘Het restaurant dat zich het beste zakenrestaurant van Almere mag noemen heeft over vrijwel de hele linie goed gescoord en presteert constant op hetzelfde hoge niveau. De gerechten zijn zeer goed bereid, het personeel is deskundig, opmerkzaam en flexibel. De ligging aan het water doet de rest’, aldus de jury, die werd voorgezeten door Robert Kranenborg.

Drie restaurants waren genomineerd voor de titel en zijn de afgelopen weken tweemaal anoniem bezocht door een gespecialiseerde bureau, waarbij werd gelet op alle belangrijke aspecten van een zakelijk restaurantbezoek: de klantvriendelijkheid en aantrekkelijkheid van de website, de wijze waarop de telefonische reservering werd aangenomen, de deskundigheid en servicegerichtheid van het personeel, de kwaliteit van het eten en de wijn en de hygiëne in de keuken.

Volgens Kranenborg was het voor de jury niet lastig kiezen, omdat Bakboord volgens hem ronduit het beste restaurant is. De topkok stelde zelfs dat de brasserie het enige restaurant in Almere is dat de zakenman echt iets te bieden heeft.

Reageer op dit artikel