Beluga op nummer twee in de nieuwe Lekker. Zelfs in Maastricht moet enigszins verbaasd worden gekeken, wanneer het nieuws tot de keuken van de topzaak doordringt. Beluga verdringt De Librije met een spectaculaire sprong van plaats vijf naar twee.
Voor chef-kok Hans van Wolde is het een bewijs zeer goed bezig te zijn. Over Van Wolde wordt nog wel eens gezegd wat wispelturig te zijn in zijn prestaties. Zeg maar een culinaire cameleon. Dit jaar is het louter positief wat rapporteurs van Lekker melden over Beluga.
Lekker: ‘Meer oog voor details en een artisticiteit die nooit ontaardt in protserig vertoon. Bij de charmes van zijn keuken komt ook nog een bediening die voortreffelijk functioneert’.
Zie ook:
» Signatuurrecepten van Hans van Wolde
Let op: extra MichelinnieuwsbriefNovember gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.
Schrijf u nu in....