nieuws

Cas Spijkers wint bijna giraffe

Restaurant

Cas Spijkers is er met zijn tijdelijke restaurant Chez Cas niet in geslaagd een Gouden Giraffe in de wacht te slepen. De voormalige topkok was één van de spraakmakers tijdens de uitreiking van de eventprijzen. Geëmotioneerd beklom hij het podium en greep de microfoon.

Cas Spijkers wint bijna giraffe

De Gouden Giraffe in de categorie Zakelijke Evenementen ging naar TNT Post voor de Postbode Modeshow. Cas Spijkers was namens Princess één van de drie genomineerden met zijn Chez Cas. Vorig jaar runde hij nog eenmaal een maand lang het restaurant in De Kersentuin in Amsterdam.

Aad Ouborg
Voor Spijkers was het een emotionele avond. Spijkers, voor velen de beste Nederlandse kok allertijden, werd door Princess-baas Aad Ouborg op het podium gevraagd. Pardoes greep hij de microfoon en begon een emotioneel betoog over de jarenlange, succesvolle samenwerking tussen hem en Ouborg.

Zie ook:
Spijkers genomineerd voor eventprijs