nieuws

De Zwaan voegt daad bij woord

Restaurant

Eigenaar Roland Peijnenburg van Alliancerestaurant De Zwaan in Etten-Leur lanceerde anderhalve week geleden zijn idee over prijsdifferentiatie in de restaurantsector. Het was toen nog een proefballonnetje, maar De Zwaan gaat binnenkort daadwerkelijk starten met een dalurenmenu.

De Zwaan voegt daad bij woord

‘Februari is een dalmaand voor De Zwaan. Die willen we wel wat opkrikken’, zegt Peijnenburg in een mailing die hij naar 2000 vaste gasten heeft verstuurd. Die gasten krijgen in de maand februari als ze door de week komen eten in plaats van in het weekend een extra gang: vier gangen voor de prijs van drie.

Op de LinkedIn groep van Misset Horeca is een levendige discussie ontstaan over het onderwerp. Binnenkort komt een aantal restaurateurs en andere professionals bij elkaar om verder te praten over dit idee.

Interesse? Bekijk hier onze LinkedIn groep.

Bekijk hier een videointerview met Roland Peijnenburg in Misset Horeca Live.