nieuws

DiningCity start nieuwe ‘eetweek

Restaurant

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, zo luidt het spreekwoord. Zo dacht ook online restaurantgids DiningCity, want in de week van 24 tot en met 30 januari 2011 wordt voor de eerste keer de ‘DiningCityEetweek’ georganiseerd.

DiningCity start nieuwe ‘eetweek

De 400 leukste eetcafés, brasseries en voordelige restaurantjes serveren gedurende deze week voor 10 euro een hoofdgerecht. Voor menigeen wellicht een welkome afwisseling na de veelal luxueuze en prijzige maaltijden die met Kerst en Oud & Nieuw worden voorgeschoteld. Reserveren voor de DiningCityEetweek kan vanaf 7 januari via www.eetweek.nl.

400 restaurants

DiningCity is, als organisator van de Restaurant Week, een bekende in de branche. Na een strenge selectie zijn de 400 leukste etablissementen verkozen tot deelname aan deze culinaire week. Van 24 tot en met 30 januari kunnen daarom 50.000 fijnproevers genieten van een hoofdgerecht voor maar 10 euro. Vanzelfsprekend kan de maaltijd worden uitgebreid met een voor- en/of nagerecht.Op de site is vanaf half december een overzicht te vinden van alle deelnemende restaurants.

Reserveringen

Voor de DiningCityEetweek kan enkel online gereserveerd worden. Dit kan vanaf 10 uur ’s ochtends op vrijdag 7 januari via www.eetweek.nl. Gedurende het evenement kan ook nog gereserveerd worden: tot op de dag zelf bestaat de mogelijkheid online een tafeltje te bemachtigen.

Reageer op dit artikel