nieuws

Dodelijk schot niet in brugrestaurant

Restaurant

De schietpartij bij het brugrestaurant over de A4 in Hoofddorp dinsdagavond waarbij één dode is gevallen, vond niet plaats in de eetgelegenheid maar op de parkeerplaats langs de weg. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd.

Dodelijk schot niet in brugrestaurant

Rond 22.15 uur kreeg de politie een melding dat er geschoten was op de parkeerplaats langs de weg in de richting Amsterdam. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het mannelijke slachtoffer al aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Technisch onderzoek
De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Ook over de aanleiding van de schietpartij kon de zegsvrouw niets zeggen. De Forensische Opsporing verricht ter plaatse technisch onderzoek.

Reageer op dit artikel