nieuws

Doozo met speciale bus het land in

Restaurant

Doozo, vorig jaar verliezend finalist van tv-programma Mijn Tent is Top, gaat met een speciale bus ‘on tour’. Het Leeuwardense bedrijf heeft een VW bus uit 1976 volledig omgebouwd tot een bijzondere sushibar- en entertainmentbus.

Doozo met speciale bus het land in

De opvallende rode bus wil Doozo inzetten bij evenementen, festivals en om zakelijke bijeenkomsten op een bijzondere manier invulling te geven.

De uit 1976 daterende VW bus is omgebouwd tot een sushibar en entertainmentbus, voorzien van open keuken. Naast de sushibar is er ook een drankenbar met biertap. De bus kan verder worden ingezet als dj-bus. In de bus kan namelijk een complete dj-set worden geïnstalleerd.

Doozo on Tour

‘Centraal is de open showkeuken die eerlijkheid uitstraalt. Dat is ook de inspiratie voor de inrichting en lay-out van de Doozo on Tour bus. De lijst van de showkeuken komt terug in het openslaande dak, wat beeld en muziek geeft op verschillende manieren’ laat Marcha Back Doozo weten.

Doozo kreeg vorig jaar landelijke bekendheid als deelnemer van de eerste serie van het populaire tv-programma Mijn Tent is Top. In de finale moest Doozo haar meerdere erkennen in restaurant Coquille uit ’s Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel