nieuws

Foodzender 24Kitchen van start

Restaurant

24Kitchen, een 24-uurs tv-kanaal met voornamelijk Nederlandse producties over voeding en de bereiding van ons dagelijkse eten, gaat zaterdag 1 oktober van start. Van twaalf (’s middags) tot twaalf wordt live uitgezonden vanuit de studio in Houten.

Foodzender 24Kitchen van start

De Meesterkoks Rudolph van Veen en Angélique Schmeinck werken mee aan de zender, die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uitzendt. Het idee is een initiatief van Rob Baan van Koppert Cress.

Op de planning staan diverse programma’s. In Grenzeloos Koken neemt een chef-kok de kijkers dagelijks mee naar een culinaire uithoek van de wereld. De Makkelijke Maaltijd met Van Veen geeft tips over hoe eenvoudig en voordelig iets smakelijks kan worden geserveerd.

Schmeinck onthult in Taste of Cooking geheimen over het snel en makkelijk bereiden van een culinaire maaltijd en Taste of Life travel en basic reist Van Veen de wereld over. Rudolph’s Bakery ten slotte gaat over de inns and outs van zoet en hartig bakken.

Thema van de eerste uitzending is zomerfruit. Gasten van Cook around the Clock, het eenmalige restaurant van Rudolph van Veen, krijgen zomerfruit als dessert geserveerd.

Reageer op dit artikel