nieuws

GaultMillau zoekt beste groentekok

Restaurant

GaultMillau gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste groentekok. De kokswedstrijd is onderdeel van de campagne Eet meer Groenten, die is gestart op initiatief van de Belgische ‘groentekok’ Frank Fol.

GaultMillau zoekt beste groentekok

Restaurants die mee willen dingen naar de titel Beste Groenterestaurant van de Benelux 2012 kunnen zich nog tot 21 maart inschrijven via de website www.eetmeergroente.info.

Vorig jaar won de Culinaire Werkplaats van Marjolein Wintjes en Eric Meursing. In België werd Restaurant t’Aardsparadijs in Nevele uitgeroepen tot winnaar.

Dit jaar is er ook een speciale award voor restaurants die lekkere groenten weten te serveren voor kinderen. ‘Wij zien dat in restaurants steeds weer dezelfde ongezonde gerecten voor kinderen opduiken. Een gemiste kans om hen te laten zien dat groenten ook lekker kunnen zijn,’ zegt initiatiefnemer en groentekok Frank Fol over deze speciale prijs.

Reageer op dit artikel