nieuws

Georgio Locatelli kookt in de Echoput

Restaurant

Een van de beste Italiaanse chefs ter wereld, Georgio Locatelli, is deze week in Nederland. Voor de promotie van zijn nieuwe boek Made in Italy zal hij een lunch verzorgen in restaurant De Echoput.

Georgio Locatelli kookt in de Echoput

Het boek Made in Italy is een mooi vormgegeven kookboek, waar naast schitterende foto’s oude familierecepten prijken, maar ook onmisbare eigentijdse succesnummers uit de keuken van Locatelli’s eigen restaurant in Londen, Locanda Locatelli (één Michelin-ster).

Locatelli’s souschef Federico Sali kruipt donderdag 4 oktober éénmalig achter de kachel waar doorgaans chef de cuisine Johan Christiaan Reker staat.

Samen met de ploeg van Reker verzorgt Sali een lunch voor pers en gasten ter ere van de boekpresentatie van Made in Italy, Locatelli’s tweede kookboek. Ook het publiek kan hierbij aanwezig zijn, door bij De Echoput te reserveren.

Reageer op dit artikel