nieuws

Gerenommeerde restaurants sparen meeste doppen

Restaurant

De Bokkedoorns in Overveen, Inter Scaldes in Kruiningen, Merlet in Schoorl en De Fuik in Aalst zijn vier van de vijftien winnaars van een originele Vespa scooter. De gerenommeerde restaurants deden mee met de doppenactie van Bru en leverden de meeste doppen in.

Gerenommeerde restaurants sparen meeste doppen

Restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft de meeste doppen per zitplaats bij elkaar gespaard. De actie liep van 1 oktober tot en met 31 december 2009. In totaal deden meer dan 450 restaurants mee met de actie.

,,Een ongelofelijk succes’’, zegt Henk Jan Beltman, marketeer oud of home bij Spadel. ,,Wij hadden niet durven hopen dat er zo massaal zou worden gespaard. Het aantal deelnemende restaurants alsook het aantal ingestuurde doppen per restaurant lag ver boven verwachting.’’

De spaaractie zorgde voor veel enthousiasme onder personeel en ondernemers. Een van de deelnemende restaurants over de actie: ,,Natuurlijk hoopten we een scooter te bemachtigen, maar door de glimlach van mijn bedienend personeels als ze met Bru doppen de keuken inkwamen, wist ik dat de actie voor ons niet stuk kon.’’

De overige winnaars zijn: Van der Valk Bloemendal Kasteel in Vaals, Landlust in Nieuwdorp, Planken Wambuis in Ede, Aan de Poel in Amstelveen, Van der Valk Kasteel Ter Worm in Heerlen, Shirasagi in Den Haag, la Enoteca in Rotterdam, De Kempers Roef in Kudelstaart, HMS Host Schiphol Airport en Plein 22 in Houten.

Reageer op dit artikel