nieuws

Gordon Ramsay ontsnapt aan dood

Restaurant

Gordon Ramsay is tijdens opnames voor zijn televisieprogramma bijna om het leven gekomen. De Britse topkok viel in IJsland in het water. Ramsay voorkwam een verdrinkingsdood door onder water zich te ontdoen van zijn zware klimschoenen.

Gordon Ramsay ontsnapt aan dood

Dat meldt De Telegraaf op basis van berichten in The Sun. Ramsay, die voor tv-opnames in IJsland was, viel met speciale zware klimschoenen van een klif.

‘Ik kan goed zwemmen maar ik kon gewoon niet naar de oppervlakte komen. Ik raakte in paniek en mijn longen vulde zich met water. Uiteindelijk kreeg ik mijn schoenen uit en kon ik weer naar boven komen’, aldus Ramsay.

Na het incident is Ramsay in het ziekenhuis onderzocht. Daar werd geconstateerd dat de Britse topkok slechts een beenblessure had overgehouden aan het hachelijke IJslandse avontuur.

Reageer op dit artikel