nieuws

Groot restaurant in Scheveningen

Restaurant

Scheveningen krijgt het grootste restaurant uit de regio. Het gaat om een eetgelegenheid met een capaciteit voor vijfhonderd man in de oude visafslag aan de Dr. Lelykade. Initiatiefnemer is de Haagse horecatycoon John de Jong.

Groot restaurant in Scheveningen

Ondernemer John de Jong van Zamen Horeca opent het nieuwe restaurant in mei. Hij werkt samen met de bekende vishandelaar-restaurateur Allie Simonis.

‘Wij gaan iets neerzetten dat Scheveningen nog niet kent. Er komen beneden en boven grote terrassen. We mikken op brede groepen als families en zakenlieden. We bieden niet alleen vis, maar ook shusi’s, biefstuk en appeltaart’, aldus De Jong in het Algemeen Dagblad.

Zamen Horeca is in Den Haag en omstreken bekend van onder andere Strandclub Wij, Westewind, De Veiling, Toff, Square, Madestein, Strandclub Doen! en Binnen. Daarnaast is De Jong bezig met een internationaal eetcafé. Deze zaak moet eind van het jaar open zijn. Bij succes rolt De Jong deze formule landelijk uit.

Reageer op dit artikel