nieuws

Ivy, Groene Lantaarn en Hoefslag bij Patrons

Restaurant

Ivy, De Groene Lantaarn en De Hoefslag zijn toegetreden tot restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Dat is maandagavond tijdens het jaarlijkse gala van Les Patron Cuisiniers bekendgemaakt.

Ivy, Groene Lantaarn en Hoefslag bij Patrons

Nieuwkomer Ivy in Rotterdam is het restaurant van de alom geprezen chef-kok François Geurds. Ivy maakte in korte tijd furore door binnen een paar jaar na de start een Michelinster te vergaren en door te stoten tot de top-10 van Lekker.

De Groene Lantaarn opende afgelopen jaar haar de deuren in het Drentse Zuidwolde. Het restaurant is eigendom van chef-kok Jarno Eggen en Cindy Borger. Beiden werkten jarenlang bij De Lindenhof in Giethoorn, het gerenommeerde sterrestaurant van Martin Kruithof. De Groene Lantaarn kreeg in zijn eerste jaar al direct een Michelinster in november 2011.

De Hoefslag is het restaurant van Karl van Baggem. Van Baggem was voorheen met zijn vorige restaurant Auguste in Maarssen lid van Alliance. Nu is hij met het bekende De Hoefslag toegetreden tot Les Patron Cuisiniers.

Reageer op dit artikel