nieuws

Jeroen de Zeeuw weg bij Fris in Haarlem

Restaurant

Jeroen de Zeeuw, de chef die in april dit jaar nog promotie maakte door van sous-chef door te stromen naar de functie van chef bij Fris in Haarlem, vertrekt weer bij het restaurant van JRE-voorzitter Lex Gasseling.

Jeroen de Zeeuw weg bij Fris in Haarlem

De Zeeuw werd chef vanwege het vertrek van Frank Schipper die nu werkt voor Horeca Advies & Organisatie in Zandvoort waar hij onder meer luxe privé catering doet. Jeroen de Zeeuw werkte sinds juni 2010 voor Gasseling, naast restauranthouder ook voorzitter van Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Gastheer Gasseling wil niet meer kwijt over het vertrek van De Zeeuw dan dat de twee ‘verschillende visies’ hebben. Officieel is de chef nog tot half november in dienst, maar hij staat nu al niet meer achter de kachel. Ook Jeroen de Zeeuw zelf wil geen verdere toelichting geven op zijn vertrek. Het is nog niet bekend waar hij nu gaat werken.

Lambermons

Ook is nog onbekend wie De Zeeuw gaat opvolgen in de keuken van Fris in Haarlem. Jeroen de Zeeuw werkte voor zijn betrekking bij Fris onder meer bij Restaurant de Kas in Amsterdam, Lambermons in Haarlem en bij De Vrienden van Jacob, het restaurant van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.

Reageer op dit artikel