nieuws

Kok draait zijn zwager door gehaktmolen

Restaurant

De kok van een befaamd restaurant in Moskou wordt ervan verdacht mensenvlees te hebben geserveerd in het restaurant. De man zou zijn zwager door de gehaktmolen hebben gedraaid en vervolgens heeft hij het gehakt als vulling voor sommige gerechten gebruikt.

Kok draait zijn zwager door gehaktmolen

Dit meldt de website lifenews.ru volgens het Algemeen Dagblad. Als dit waar is hebben tientallen gasten van het restaurant dit macabere ingrediënt voorgeschoteld gekregen. De kok heeft zijn zwager in september al vermoord na een uit de hand gelopen ruzie. De misdaad kwam nu pas aan het licht.

De 54-jarige kok zou inmiddels al een bekentenis hebben afgelegd. Hij wordt momenteel onderzocht door psychiaters om vast te stellen of hij toerekeningsvatbaar was op het moment van de feiten.