nieuws

Kok Gastronoom wint NK chefs onder 25

Restaurant

Martin Ruisaard (23) van het Harlingse restaurant De Gastronoom heeft het Nederlands Kampioenschap voor chefs onder 25 jaar gewonnen. Naast beker, medaille en Wüsthof messenset wint Ruisaardt een driedaagse stage bij De Librije. Hij kreeg zijn prijzen uit handen van topkok Ron Blaauw.

Kok Gastronoom wint NK chefs onder 25

‘Beter kan niet!’, reageert Ruisaard op zijn overwinning. ‘Tijdens de wedstrijd al had ik een heel relaxed gevoel. Toen ik om me heen keek naar de rest, daalde een soort rust op me. Ik had er een heel goed gevoel bij. Het is natuurlijk super om in zo’n grote groep collega’s te winnen.’

In een veld van 18 deelnemers bleef Ruisaard, bij de Gastronoom chef de partie, zijn concurrentie voor. Tim Eleveld van Brouwerskolkje in Overveen won de tweede prijs, Dietmar Baars van restaurant Ron Blaauw werd derde.

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel