nieuws

Kok Michel Onclin brengt zomerse single uit

Restaurant

Kok en cateraar Michel Onclin heeft op 4 juli zijn single ‘Neem me mee’ gelanceerd. Het is een Nederlandstalige poprocksong waar een zomerse videoclip bij hoort.

Kok Michel Onclin brengt zomerse single uit

De release van ‘Neem me mee’ vond plaats bij Grand Café Sjapó in Hoofddorp.Michel Onclin is al vele jaren aan het zingen op de meest leuke feestjes in Nederland en heeft inmiddels al enkele cd singles op zijn naam met als hoogtepunt het nummer ‘Reken Maar Op Mij’ dat de top 30 van radio Noordzee heeft bereikt.

In het dagelijks leven is Onclin kok en cateraar.’Neem Me Mee’ is zijn nieuwe cd. Deze Hollandse poprock met een vleugje vrolijke salsa is geschreven door zijn vrouw Anita en gebaseerd c.q. geïnspireerd op hun oudste dochter Roxanne. Zij is dolfijnentrainster in het Dolphin Academy te Curacao en dit eiland was dan ook het decor van de bijbehorende videoclip.

Reageer op dit artikel