nieuws

Kortingsactie JRE krijgt vervolg

Restaurant

De Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland (JRE) geeft de vorig jaar voor het eerst gehouden kortingsactie een vervolg. Ook dit jaar kunnen gasten tien dagen lang bij de 33 aangesloten restaurants een viergangenmenu bestellen voor 40 euro.

Kortingsactie JRE krijgt vervolg

De JRE Restaurants 10-daagse is van 20 tot en met 29 mei. Iets eerder dan vorig jaar toen de actie plaatsvond in juli. Leden van JRE met een Michelinster mogen 50 euro vragen voor een viergangendiner.

Gratis huiswijn

De actie tiendaagse wordt net als vorig jaar weer gehouden in samenwerking met American Express en DiningCity.com. Gasten die tijdens de actieperiode met deze creditcard betalen, krijgen een kortingsvoucher ter waarde van 25 euro, te besteden bij een van de JRE-restaurants in Nederland. Een ander cadeau dan vorig jaar, toen gasten die dit betaalmiddel gebruikten werden getrakteerd op gratis twee flessen huiswijn. Reserveren voor de actie kan via een speciale website.

Restaurantorganisatie JRE Nederland werd opgericht in 1993 en telt 33 eetgelegenheden. De leden zijn jonge en ambitieuze restaurateurs en worden in het vak ook wel ‘de jonge honden’ genoemd. JRE is ook actief met de Culibus, een restaurant op wielen dat zich inzet voor arme kinderen. Van iedere couvert in de actieweek gaat 1 euro naar de JRE Culibus.

Reageer op dit artikel