nieuws

Lambermon start delicatessenzaak

Restaurant

Topkok Michel Lambermon, bekend van het spraakmakende restaurant Lambermon’s in Haarlem, heeft grote plannen. Meesterkok Lambermon start in Haarlem een delicatessenshop voor consumenten en zakenlui. Daarnaast heeft hij zijn kookteam fors uitgebreid. Beluister hier zijn podcast en kom alles te weten over zijn toekomstplannen.
» Lambermon’s podcast…

Lambermon start delicatessenzaak

De nieuwe zaak Bread & Delicious komt aan het Spaarne, waar ook zijn topzaak Lambermon’s en de brasserie Lambo’s zijn gevestigd. De zaak moet 1 mei open zijn, al hoopt Lambermon de deuren half april te openen. Barry Zandvliet gaat de shop runnen.

Lambermon over zijn plannen (3.11 minuten)

Bestelservice
Bread & Delicious heeft naast een winkel met lekkernijen ook een bestelservice. Kantoormedewerkers uit Haarlem kunnen via een speciale website hun eigen broodje samenstellen. Ze betalen via iDEAL, het online betaalsysteem van de grote Nederlandse banken. Vervolgens wordt de bestelling bezorgd.

Nieuwe medewerkers
Door de komst van Bread & Delicious moet Lambermon schuiven met personeel. Daarnaast heeft hij nieuwe medewerkers aangetrokken. Eén van de nieuwe koks is Stephan Möller, kampioen van de kookwedstrijd NK Jonge Koks in 2004. Möller, die eerder werkte voor Lambermon’s, kookte de afgelopen anderhalf jaar voor Restaurant Savelberg. Lambermon zelf gaat één dat in de week reserveren om zijn drie bedrijven te managen. De andere vier dagen staat hij achter het fornuis.

Zie ook:
Lambermon slaat grote vis aan de haak

Reageer op dit artikel