nieuws

Librije-gerechten aan boord van airtaxi

Restaurant

Passagiers van het luchttaxi bedrijf Sky-Taxi kunnen aan boord van de cessna vanaf nu gerechten uit de keuken van toprestaurant De Librije nuttigen. Met deze optionele cateringservice richt Sky-Taxi zich op het hoger segment.

Librije-gerechten aan boord van airtaxi

Hoewel directeur Roland Kortenhorst tevreden is over de huidige cateringservice wil hij met de producten van De Librije meer bieden dan het standaardassortiment.

‘Als onze klanten een hogere graad van verzorging aan boord wensen, kunnen wij die bieden in de vorm van catering op het hoogste niveau. Je kunt denken aan hartige lollie en andere verrassende hapjes.’

Aan boord van de Cessna onbreken de faciliteiten om warme maaltijden te kunnen serveren.

Reageer op dit artikel