nieuws

Limonadefabriek hardste daler in Lekker

Restaurant

Restaurant Limonadefabriek in Streefkerk is de grootste daler in de Top-100 van Lekker. Het Zuid-Hollandse restaurant levert achttien plaatsen en staat nog maar net in de ranglijst met de honderd beste restaurants volgens Lekker.

Limonadefabriek hardste daler in Lekker

Limonadefabriek daalt van 81 naar 99. Een andere snelle daler is Visaandeschelde. Dit Amsterdamse restaurant gaat van 70 naar 87. Ook Le Cirque in Scheveningen moet flink inleveren in de nieuwe Lekker. Le Cirque daalt zestien plaatsen en gaat van 49 naar 65.

Twee andere harde dalers zijn Koetshuis Schuttersveld in Enschede en Bellevue in Simpelveld. Koetshuis Schuttersveld gaat van 24 naar 39, een daling van vijftien plaatsen. En Bellevue levert dertien posities in door een daling van 50 naar 63.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel