nieuws

Lunchwebsite gaat samenwerken met Couverts van RTL

Restaurant

De eerste online restaurantgids exclusief voor de lunch, luncheninnederland.nl gaat samenwerken met Couverts van RTL. Hierdoor kan zakelijk en particulier Nederland realtime online reserveren voor de lunch én hoopt de website op de nodige media-aandacht.

Lunchwebsite gaat samenwerken met Couverts van RTL

Door de samenwerking met Couverts hoopt Lunchen in Nederland door de mediakanalen van RTL het online reserveren echt op de kaart te zetten in Nederland.

Couverts reserveren is een digitaal reserveringsboek voor restaurants. ‘Vooral op zakelijk vlak is er veel interesse voor het reserveren van een lunch,’ weten Tom Postelmans en Toby Brokken, oprichters van Lunchen in Nederland, te melden. Volgens de heren is er toe nu toe nog geen geschikte online portal voor deze dienst. Lunchen in Nederland wil dat gat nu opvullen.

Couverts reserveren werkt al samen met onder meer smulweb.nl, etenvandaag.nl en met de dinerjaarkaart.nl

Reageer op dit artikel