nieuws

Marco Poldervaart geen lid meer JRE

Restaurant

De Gastronoom van Marco Poldervaart, het restaurant in Harlingen dat de chefkok onlangs op slot deed, is niet langer lid van restaurantclub Les Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE). Dit laat JRE-voorzitter Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem weten.

Marco Poldervaart geen lid meer JRE

Poldervaart wil met zijn nieuwe restaurant, De Fuik in Aalst, lid worden van de Alliance Gastronomique.

Sterzaak De Fuik was met het echtpaar Brundel aan het roer al lid van deze club waarvoor Poldervaart nu een proeflidmaatschap heeft aangevraagd, zo liet Odilia Brundel eerder al weten aan MissetHoreca.nl.

De Gastronoom was sinds 2009 aangesloten bij de JRE, een internationale vereniging van jonge talentvolle restaurateurs.

Reageer op dit artikel