nieuws

Nieuwe spookreserveringen duiken op

Restaurant

Na een reeks van spookreserveringen vanuit het Schotse Edinburgh een maand geleden, worden restaurants geteisterd door nieuwe nepaanvragen. Vanuit Washington DC ontvangen Nederlandse restaurants de laatste week discutabele boekingen.

Nieuwe spookreserveringen duiken op

Dit maal van ene Jim Smith, general manager van Metrogate Travel Services Inc, gevestigd aan 3403 E Joppa Road in Washington DC 20334, United States. Smith reserveert voor een groep van twintig personen voor meerdere data. Op internet wordt gewaarschuwd voor de praktijken van Metrogate Travel Services Inc.

De reserveringen vertonen grote gelijkenis met eerdere boekingen vanuit het Schotse Edinburgh. Toen werden uit naam van Mr. Collin Small, director of Welfare Intech Oil United Kingdom, restaurants gereserveerd voor eind augustus.

De jongste meldingen zijn binnengekomen bij Restaurant De Hoornse Kogge in Hoorn en bij toprestaurant Hendrickje Stoffels, eveneens gevestigd in Hoorn. ‘Het gaat hierbij exact om dezelfde reserveringen van de heer Smith’, laat Ab Hannema van De Hoornse Kogge weten. Hannema heeft bij Smith opheldering gevraagd maar geen antwoord gehad.

Heeft u deze reservering of een soortgelijke ook ontvangen en vertrouwt u het niet? Waarschuw dan uw collega’s door het hieronder te melden.

Reageer op dit artikel