nieuws

Nieuwe sterzaak De Fuik vandaag gekkenhuis

Restaurant

In restaurant De Fuik in Aalst heerst ‘onzettende blijheid’ na het verkrijgen van een Michelinster. Chef-kok Ton Verhaar noemt het een beloning voor jaren hard werken. Hij wijst er vooral op dat het een teamprestatie is.

Nieuwe sterzaak De Fuik vandaag gekkenhuis

‘We zijn zo ontzettend blij. We hebben er lang hard voor gewerkt. Dit is echt een teamprestatie. Drie jaar geleden is de zaak herbouwd en nog mooier gemaakt. We kregen vaak te horen “waarom hebben jullie geen ster”. Nu hoef ik die vraag niet meer te beantwoorden’, aldus Verhaar in een eerste reactie.

Verhaar kreeg het grote nieuws om half tien vanochtend te horen van zijn werkgever Odilia van Brundel. ‘Vanaf dat moment is het hier een gekkenhuis. Ik ben snel naar school van mijn zoontje gelopen om het te vertellen. Daarna familie gebeld. Wat me opvalt is dat mensen het echt gunnen’.

Eerste reactie Ton Verhaar

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel