nieuws

Olvarit laat baby’s eten in sterrestaurant

Restaurant

Olvarit, het babyvoedingmerk van Nutricia, heeft in België twintig baby’s uitgenodigd voor een exclusief proefdiner in een restaurant beloond met een Michelinster. De baby’s aten in De Pastorie in Lichtaart.

Olvarit laat baby’s eten in sterrestaurant

Op het menu stonden zes varianten van het nieuwe product Olvarit Ingredient: potjes met vlees- of vispasta die je zelf kan combineren met groenten en andere ingrediënten. Nutricia speelt daarmee in op de vraag van ouders om creatiever te kunnen omspringen met babyvoeding.

Chef-kok van De Pastorie, Carl Wens, bedacht met de nieuwe potjes twee gerechtjes die, tenminste op visueel vlak, niet moeten onderdoen voor de mousses en schuimpjes die je in sterrenrestaurants kunt bestellen.

Terwijl de kinderen van hun diner genoten kregen ouders in de keuken tips van de chef hoe creatief om te gaan met babyvoeding.

Babyhapjes

Heeft u een eetgelegenheid waar veel gezinnen met jonge kinderen komen eten? Dan zult u regelmatig gevraagd worden om het een of ander potje op te warmen. Zonde, want ook voor uw jongste gasten kunt u iets bijzonders op tafel zetten. Stel eens een speciaal kindermenu voor ze samen. En dan niet eentje met friet en kroketten. Het is van groot belang dat jonge kinderen leren om gezond en gevarieerd te eten. Waarom zou u de ouders daarin niet helpen door het geijkte potjespatroon in de horeca te doorbreken? Bekijk hier allerlei babyhapjes die gemaakt zijn met verse ingrediënten. Geschikt voor kinderen tussen de zes en de 18 maanden. Probeer ze eens uit.

Reageer op dit artikel