nieuws

Restaurant Linnen in andere handen

Restaurant

Restaurant Linnen in Oisterwijk, nummer 96 in de Lekker Top-100, heeft een nieuwe eigenaar. Grevinga Groupe Gastronomique heeft de exploitatie overgenomen van Alwin Houwing en Ronald Tausch.

Restaurant Linnen in andere handen

Houwing en Tausch blijven werkzaam in het bedrijf. Richard Grevinga wordt statutair directeur van Restaurant Linnen Oisterwijk BV. Het personeel behoudt haar baan. De overname werd in enkele dagen beklonken.

Met de acquisitie komt Restaurant Linnen bij de Grevinga Groupe Grastronomique, een club met diverse horecazaken waaronder Het Raedthuys in Tholen en Stadshotel Jeroen Bosch in ’s Hertogenbosch.

De nieuwe eigenaar Richard Greving ziet diverse mogelijkheden met Linnen. ‘Maandag was de deal rond. We hebben daarna direct een shuttledienst opgezet om gasten van en naar Linnen te vervoeren. We willen meer met cross-selling doen. Daarnaast gaat onze architect Rene Nijboer veranderingen doorvoeren in het restaurant’, aldus Grevinga, die Linnen een pareltje van Brabant noemt.

Reageer op dit artikel