nieuws

Restaurant Te Pas levert tv-kok

Restaurant

Nederland heeft er weer een tv-kok bij. Evert te Pas van Restaurant te Pas in Amsterdam is de nieuwe tv-kok van het RTL-middagprogramma Aperitivo.

Restaurant Te Pas levert tv-kok

Evert te Pas van Restaurant Te Pas is vanaf 25 september drie keer per week, op de dinsdag, woensdag en donderdag te zien op de commerciële zender. 18 september starten de opnames. Momenteel is hij op vakantie en niet bereikbaar voor commentaar.

‘Een aflevering van Aperitivo duurt 22 minuten. Daarin zal hij gerechten koken en deze zo nu en dan toelichten. We hebben de intentie uitgesproken om van hem dé Aperitivo-kok te maken’, zo laat RTL-woordvoerder Rik Luijcx weten.

Eten en lifestyle

Luijcx plaatste onlangs een oproep in Misset Restaurant. Die oproep wierp vruchten af. Inmiddels heeft RTL twee nieuwe koks, Robert Verweij voor Life&Cooking en Evert te Pas voor Aperitivo.

Te Pas is de opvolger van het duo Mike en Jaymz. In het verleden kookte ook al eens Meesterkok Angélique Schmeinck voor het tv-programma.

Aperitivo is een middagprogramma van RTL 4 en wordt gepresenteerd door Myrna Goossen. Het programma gaat over eten en lifestyle. Het programma wordt vanaf eind september iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 16.30 uur uitgezonden.

Reageer op dit artikel