nieuws

Rijdende Rechter betaalt restaurantbon niet

Restaurant

Een openstaande restaurantrekening heeft de tv-rechter Frank Visser, bekend van het programma Rijdende Rechter, in verlegenheid gebracht. Eigenaar Jan Wigman van restaurant Aquarius in Hellevoetsluis wacht nog steeds op zijn geld.

Rijdende Rechter betaalt restaurantbon niet

Meester Frank Visser at voor 218,55 euro bij Aquarius op rekening van productiebedrijf IDTV. Na twee facturen en diverse telefoontjes van Wigman is het geld nog niet overgemaakt op de rekening van het restaurant.

‘De laatste keer zeiden ze dat ik maar af moest wachten of en wanneer ik mijn geld zou krijgen. Dat had ik absoluut niet verwacht. Je zou toch denken dat juist medewerkers van De Rijdende Rechter op een correcte wijze met anderen omgaan’, aldus Wigman in De Telegraaf.

Een woordvoerder van IDTV laat weten dat de factuur zeker wordt voldaan, maar dat het door de omvang van het bedrijf altijd even duurt voordat facturen betaald worden.

Reageer op dit artikel