Ron Blaauw gaat cateren

Ron Blaauw gaat cateren

Topkok Ron Blaauw van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel is een basiskeuken begonnen waarin recepten volgens een vaste kwaliteitsnorm worden ontwikkeld. Blaauw wil een productielijn opstarten en op den duur leveren aan andere restaurants, ook van buiten de HME Group.

De basiskeuken in ingericht in een ruimte boven het tweesterrenrestaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Daar werken koks van Blaauw aan het maken van sauzen, soepen en dressings voor andere restaurants van de HME Group.

‘We proberen zo de kwaliteit van onze producten in de verschillende restaurant te continueren. We willen dit eerst op de rit hebben en kijken daarna wel naar mogelijkheden om ook producten te leveren aan andere restaurants’, aldus Blaauw, doelend op eetgelegenheden van buiten de HME Group.

Naast de inrichting van een basiskeuken is er op de eerste verdieping van Restaurant Ron Blaauw ook een ruimte gecreëerd voor private dining. Eerder dit jaar werd het restaurant, de keuken en het terras al onder handen genomen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.