nieuws

Sectormanager KHN krijgt lintje

Restaurant

Sectormanager Chinees-Indische bedrijven van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Li Ping Lin, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Lin kreeg de onderscheiding voor haar verdienste voor de Chinese gemeenschap in Nederland.

Sectormanager KHN krijgt lintje

Lin ontving woensdag 29 april uit handen van de burgemeester van Uithoorn de daarbij behorende versierselen.

‘KHN is bijzonder trots op de jarenlange inzet van Li Ping voor de sector Chinees-Indische bedrijven’, zegt voorzitter Hajé de Jager van KHN in een reactie.

KHN laat weten dat bij nooit tevergeefs een beroep op Lin kan worden gedaan, ‘hetzij met individuele problemen of zaken die de gehele sector aangaan zoals bijvoorbeeld voor het personeelsprobleem met Chinese koks was zij vaak op het ministerie van Sociale Zaken te vinden’.

Reageer op dit artikel