nieuws

Smiley award GaultMillau voor ’t Amsterdammertje

Restaurant

Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht heeft de eerste Smiley award van GaultMillau ontvangen. De Prijs-Plezier Award staat voor een gunstige verhouding prijs-kwaliteit-plezier in de breedst mogelijke zin.

Smiley award GaultMillau voor ’t Amsterdammertje

Voor chef-kok André Gerrits van ’t Ammerdammertje is de prijs een geweldige opsteker.

‘Ik ben heel trots. We hebben met z’n allen keihard gewerkt. Ik hoop dat het extra gasten oplevert, want dat is het aller belangrijkste’, aldus Gerrits.

Een award voor een gunstige verhouding prijs-kwaliteit-plezier doet Gerrits wel wat. ‘Betaalbare prijzen voor een waanzinnig niveau. Dat is altijd het uitgangspunt geweest van ons restaurant. Van een Smiley Award moet ik glimlachen’.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel