nieuws

Sterzaak in Bennekom viert 25-jarig bestaan

Restaurant

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom, sinds 1998 in bezit van een Michelinster, bestaat dit jaar 25 jaar. De zaak van Saskia en Wicher Löhr viert dit feit onder meer met een diner waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kinderhospice De Glind.

Sterzaak in Bennekom viert 25-jarig bestaan

Saskia en Wicher Löhr zijn in 1986 begonnen met Het Koetshuis in Bennekom. Twaalf jaar later volgde de bekroning met de Michelinster. In november 2010 volgde een tweede bekroning: maître-sommelier Edger Groeneveld werd door GaultMillau uitgeroepen Sommelier van het Jaar.

Charity diner

Op 28 oktober viert Het Koetshuis het jubileum met een charity diner met een veiling voor Kinderhospice De Glind. Gasten kunnen voor 100 euro per persoon genieten van een vijfgangendiner met bijpassende wijn. Van deze prijs gaat 50 euro naar het kinderhospice.

25 euro menu

Daarnaast serveert het jubilerende restaurant een menu voor 25 euro. Dit driegangenmenu wordt alleen geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag. En is zowel geldig voor lunch als diner. Van dit menu gebruik maken kan tot en met 27 oktober.

Reageer op dit artikel