nieuws

Tijdelijk nieuw onderkomen Wolfslaar

Restaurant

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Wolfslaar in Breda krijgt tijdelijk een nieuw onderkomen. Het restaurant zelf gaat dicht voor een ingrijpende verbouwing.

Tijdelijk nieuw onderkomen Wolfslaar

Vanaf 15 februari tot begin mei kunnen de gasten van Wolfslaar terecht in het landhuis in plaats van het koetshuis waar het restaurant eigenlijk gevestigd is. Het rijksmonumentale koetshuis wordt in die periode verbouwd.

Chef-kok Maarten Camps zet in het landhuis een speciaal verbouwingsmenu op de kaart met wijnarrangement van sommelier Lennaert Lonterman. Gasten krijgen na afloop een paar werkhandschoenen mee naar huis om thuis vuile handen bij het klussen te voorkomen.

Hoewel de plannen voor een verbouwing al stammen uit 2008 heeft de gemeente Breda, eigenaar van het landgoed en de gebouwen, nu eindelijk groen licht gegeven.

Duurzame keuken

In het verbouwde Wolfslaar Restaurant komt een duurzame keuken met onder andere energieterugwinning. Gasten kunnen na de verbouwing vanuit het restaurant de koks aan het werk zien in de gedeeltelijk open keuken. Mooi Gallery is verantwoordelijke voor het nieuwe interieur.

Reageer op dit artikel