nieuws

Topkoks ontdekken Twitter

Restaurant

Steeds meer topkoks zijn actief op Twitter. De jongste aanwinst op de berichtendienst op internet is Niven Kunz, chef-kok van het nieuwe Restaurant Niven in Rijswijk.

Topkoks ontdekken Twitter

Kunz is sinds donderdag 6 augustus actief op Twitter als @nivenkunz. Zo maakt hij via de internetdienst onder meer melding net terug te zijn uit San Sebastian, de Spaanse stad bekend om zijn hoge culinaire niveau.

Naast Kunz zitten onder andere ook Imko Binnerts (@seafoodchef) , Robert Kranenborg (@vossius) en driesterrenkok Sergio Herman (@sergioherman) op Twitter. Al heeft driesterrenkok Herman nog geen berichten gepubliceerd.

Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte berichten van maximaal 140 karakters publiceren. De dienst startte in oktober 2006 en winst de laatste maanden enorm aan populariteit. Misset Horeca is op Twitter te vinden via www.twitter.com/horeca.

Reageer op dit artikel