nieuws

Tweede restaurant voor De Echoput

Restaurant

Hotel-Restaurant De Echoput in Hoog Soeren nabij Apeldoorn heeft er een restaurant bij. Eigenaar Peter Klosse is naast het bekende, bestaande restaurant een laagdrempelige eetgelegenheid begonnen, Bistro en Wijnbar Flavours.

Tweede restaurant voor De Echoput

De nieuwe eetgelegenheid biedt ruimte aan ruim veertig gasten en is dagelijks geopend. Door de start van Flavours is het gerenommeerde restaurant De Echoput op zondag en maandag gesloten.

‘Hierdoor kunnen we enerzijds meer focus geven aan De Echoput en anderzijds meer doelgroepen aanspreken. Flavours biedt onze hotelgast meer variatie. Het is informeler en laagdrempeliger. Dus ook wandelaars en fietsers kunnen er terecht voor een koffieservies. Daarnaast richten we ons ook op inwoners van Apeldoorn’, aldus eigenaar Peter Klosse in een videoverslag over Falvours.

Goed, smakelijk, informeel en betaalbaar zijn de kernwoorden van Flavours, stelt Klosse. Voor een driegangenmenu rekent Flavours 39,50 euro. ‘Het eten komt uit dezelfde keuken als De Echoput’. Flavours is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 21.30 uur.

Tip

Bekijk hier de video over het nieuwe eetconcept Flavours.

Reageer op dit artikel