nieuws

Weer restaurant voor Gary Rhodes in Midden-Oosten

Restaurant

De bekende Britse topchef Gary Rhodes opent zijn vierde restaurant in het buitenland. Komende zomer moet restaurant Rhodes 44 de deuren open in het binnenkort te openen St. Regis Abu Dhabi in Abu Dhabi in het Midden-Oosten.

Weer restaurant voor Gary Rhodes in Midden-Oosten

De keuken van Rhodes 44 wordt een mix van bekende topgerechten van Gary Rhodes, die ook bekend is als tv-kok, in combinatie met Arabische invloeden.

Rhodes 44 wordt het vierde restaurant van Rhodes in samenwerking met Starwood Hotels & Resorts, de eigenaar van St. Regis Abu Dhabi. Gary Rhodes runt in Dubai het restaurant Rhodes Mezzanine in Grosvenor House en restaurant Rhodes Twenty10 in Le Royal Méridien. Op het Caribische eiland Grenada heeft Rhodes een restaurant in The Calabash.

Rhodes zegt uit te kijken naar Rhodes 44 in Abu Dhabi. ‘De Verenigde Arabische Emiraten wordt steeds meer een centraal culinair punt in de wereld met veel topchefs en goede restaurants’, aldus Rhodes.

Het St. Regis Abu Dhabi opent op 1 mei de deuren. Het hotel komt in het centrum van de stad en gaat 283 kamers tellen. Enkele maanden later gaat Rhodes 44 open.

Naast de vier restaurants buiten Groot-Brittannië heeft Rhodes nog drie restaurants in zijn thuisland. In Londen runt hij de met een Michelinster bekroonde restaurants Rhodes Twenty Four en Rhodes W1. Daarnaast is hij in Londen eigenaar van Rhodes W1 Brasserie. Rhodes wil in zijn thuisland nog enkele zaken openen waaronder komende zomer Rhodes West, een grote brasserie in Plymouth.

Reageer op dit artikel