nieuws

Weer Sterren Bib Gourmand Gala

Restaurant

Er komt weer een Sterren Bib Gourmand Gala dit jaar. Het Gala dat voor het laatste gehouden werd in 2005 wordt nieuw leven in geblazen door L’Exception Lenselink. Hotel Okura in Amsterdam vormt het decor voor het Sterren Gala dat op maandag 12 december gaat plaatsvinden.

Weer Sterren Bib Gourmand Gala

De feestavond is bedoeld voor alle restaurateurs en chefs die in 2011 én 2012 in het bezit zijn van één of meerdere Michelinsterren of een Bib Gourmand. Ook hoteliers van de vijfsterrenhotels krijgen een uitnodiging en hotels die in de gids zijn gewaardeerd met een zogenoemd ‘Rood Huisje’.

Het gala vond voor het eerst plaats in 2000 en werd vijf jaar achter elkaar gehouden. Dit jaar krijgt het gala een nieuwe impuls van het bedrijf L’Exception Lenselink.

Reageer op dit artikel