nieuws

Winnaar Mijn Tent is Top in tv-jury

Restaurant

Winnaar van de tv-serie Mijn Tent is Top, Sven Uijttewaal van restaurant Coquille in Den Bosch, gaat jureren in de nieuwe kookwedstrijd Lekker van Streek. Dit is een kookbattle rondom streekproducten die vanaf september te zien is op Omroep Brabant.

Winnaar Mijn Tent is Top in tv-jury

In het programma wordt gestreden om wie de lekkerste gerechten kan maken met producten uit de eigen provincie. De winnaar krijgt uiteindelijk de titel Beste Thuiskok van Brabant.

Culinair trendwatcher Anneke Ammerlaan verleent haar medewerking aan het programma. Ze is van mening dat Lekker van Streek aansluit op het toenemende inzicht dat ons dagelijks eten meer aandacht verdient.’

Het initiatief voor het programma komt van de landbouworganisatie ZLTO en ontwikkelmaatschappij Agro&Co Brabant.

Reageer op dit artikel