nieuws

Nieuwe directeur Michelin Benelux

Restaurant

Paul Perriniaux is benoemd tot managing director voor Michelin Benelux. Perriniaux werkt al vijftien jaar voor Michelin. Hij gaat in zijn nieuwe functie ook de Kaarten & Gidsen aansturen in de Benelux.

Nieuwe directeur Michelin Benelux

De nieuwe managing director van Michelin Benelux, Paul Perriniaux is volgens Corine Riem Vis,
directeur communicatie van Michelin, rechtstreeks betrokken bij de gidsen van het bandenmerk in de Benelux. ‘Het management van alle locale medewerkers en managers valt onder Perriniaux,’ aldus Riem Vis.

Kaarten & Gidsen Benelux maakt deel uit van Michelin Travel Partner (MTP) waarvan de directie is gevestigd in Boulogne-Billancourt, nabij Parijs.

Perriniaux (41) heeft een Frans-Britse achtergrond en is al ruim vijftien jaar werkzaam binnen de Michelin Groep. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de marketing & salesactiviteiten in Engeland en Ierland. De laatste jaren werkte hij in Japen en Korea als directeur marketing & Sales.

Reageer op dit artikel