nieuws

Win kaarten voor Origin Chocolate Event in Amsterdam

Restaurant

Nationale en internationale chocolade-experts presenteren zich dinsdag 16 en woensdag 17 oktober tijdens het Origin Chocolate Event in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. MissetHoreca.nl mag twee keer twee kaarten weggeven aan geïnteresseerde horecaprofessionals.

Win kaarten voor Origin Chocolate Event in Amsterdam

Gerenommeerde en duurzame chocolademakers spreken tijdens het Origin Chocolate Event in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Bezoekers kunnen bovendien proeven van ‘award winning’ chocolades.

Volgens de organisatie is het voor het eerst dat in Nederland presentaties plaatsvinden van bean-to-bar chocolademakers uit de hele wereld. Bean-to-bar is het verwerken van cacaobonen tot chocolade, in tegenstelling tot het versmelten van chocolade tot productiebonbons of andere verwerkingen.

Aanwezig zijn onder andere Mott Green (Grenada Chocolate), Santiago Peralta (Pacari, Ecuador), Bertil Akesson (Akesson’s, Madagascar), Vincent Mourou (Marou, Vietnam) en Sepp Schönbächler (Felchlin, Zwitserland).

Een overzicht van alle sprekers, de openingstijden en andere informatie is te vinden op de website Originalchocolate.eu.

Gratis kaarten via MissetHoreca.nl

MissetHoreca.nl mag namens de organisatie twee keer twee kaarten weggeven een belangstellende horecaprofessionals. Dat kan door het sturen van een mail naar info@originchocolate.eu onder vermelding van ‘Vrijkaarten Origin Chocolate Event Misset Horeca’.

Een mail sturen kan tot zaterdag 13 oktober 9.00 uur. Uit alle mails worden twee winnaars getrokken, die allebei twee gratis kaarten ontvangen. Een entreekaart heeft een waarde van 19,50 euro. In overleg met de organisatie kan de beurs worden bezocht op dinsdag of woensdag.

Reageer op dit artikel