nieuws

Franse topchefs op Horecava 2013

Restaurant

Op de Horecava 2013 geven Franse topchefs masterclasses. Daarnaast zijn ook zeven Nederlandse Meesterkoks in de beurskeukens te vinden om de vakbekwaamheid van de Nederlandse horeca te vergroten. Erik van Loo, Edwin Vinke en Paul van de Bunt en vier andere Meesterkoks zijn te zien op de Horecava.

Franse topchefs op Horecava 2013

De Franse chefs die hun culinaire kwaliteiten demonstreren op de Horecava zijn: Thierry Marx (Sur Mesure **), Gilles Goujon (Auberge du Vieux Puits ***), Christian Le Squer (Ledoyen ***) en Christophe Muller (Paul Bocuse ***).

Nederlandse chefs die op de Horecava koken zijn Onno Kokmeijer van Ciel Blue, Erik van Loo van Parkheuvel, Luc Kusters van Bolenius, Dennis Kuipers van Vinkeles in Hotel The Dylan, Dick Middelweer van de Treeswijkhoeve, Edwin Vinke van De Kromme Watergang en Paul van de Bunt van De Leuf.

Tijdens een masterclass geeft elke Meesterkok een demonstratie, waarna drie leerlingen onder zijn begeleiding het gerecht zelf bereiden. Voor iedere masterclass stelt SVH plaatsen beschikbaar. Wil je kans maken op een van de masterclasses met een (inter)nationale topchef? Stuur dan je motivatie en je gegevens naar info@svh.nl.
De Horecava vindt van 7 tot 10 januari 2013 plaats in de Amsterdam RAI.

Bekijk hier een fotoreportage van de masterclass van Ron Blaauw tijdens de Horecava 2012.

Reageer op dit artikel