nieuws

Euro-Toques verwelkomt Panbos in Katwijk

Restaurant

Het Panbos in Katwijk aan Zee heeft zich aangesloten bij Euro-Toques. De officiële inauguratie van het restaurant van Joke en Michael Wolfaart vond plaats op maandag 25 februari. Dat gebeurde onder het toeziend oog van Robert Kranenborg, die het ondernemerspaar bijstond als adviseur.

Euro-Toques verwelkomt Panbos in Katwijk

Een delegatie van Euro-Toques Nederland bezocht restaurant Het Panbos in Katwijk maandag 25 februari voor de officiële inauguratie, zo schrijft Volnieuws.nl. Daarbij waren ook burgemeester Wienen en Robert Kranenborg aanwezig.

Laatstgenoemde adviseerde het ondernemerspaar, nadat zij ervoor kozen het niveau te verhogen. Het Panbos groeide van een theehuis uit tot een restaurant, dat zich nu heeft aangesloten bij restaurantorganisatie Euro-Toques.

Voorzitter Ted Jansen van Euro-Toques Nederlandroemde de uitstraling van het restaurant en het respect voor de natuur dat de eigenaren hebben, alsdus Volnieuws.nl. Het Panbos is onder aangesloten aangesloten bij de stichting Vis & Seizoen.

Afbeelding: website Het Panbos

Reageer op dit artikel