nieuws

Doorstart voor restaurant At Sea Scheveningen

Restaurant

Restaurant At Sea in Scheveningen blijft open. Rob Leusink van The Hague Chinatown Real Estate in Den Haag en zijn zakenpartner Paul Corten nemen het huurcontract en de exploitatie over. Stephan Nijst blijft aan als chef-kok en ook voormalig eigenaren Paul van Waarden en René Michielsen blijven aan de zaak verbonden.

Doorstart voor restaurant At Sea Scheveningen

‘De rechter-commissaris heeft de doorstart goedgekeurd en dat betekent dat we vanaf morgen, vrijdag 12 april, door kunnen met de exploitatie van restaurant At Sea’, zo meldt René Michielsen aan MissetHoreca.nl.

‘De nieuwe eigenaren zijn Rob Leusink van The Hague Chinatown Real Estate en zijn zakenpartner Paul Corten. Rob is ook compagnon bij De Keuken van Waarden – Azië in Den Haag, het andere restaurant van Paul van Waarden.’

Leusink en Corten hebben volgens Michielsen het huurcontract en de exploitatie overgenomen met ingang van vrijdag 12 april. ‘Zij hebben de ambitie om door te gaan met het huidige team. Stephan Nijst blijft in ieder geval de chef-kok en ook Paul en ik blijven bij het restaurant betrokken.’

Reageer op dit artikel