nieuws

Toine Smulders opent bistro van oud-leerlingen

Restaurant

Toine Smulders heeft vrijdag 17 mei de nieuwe bistro van zijn oud-leerlingen Marcel Stronks en Nynke Valk in Aalten geopend. Het nieuwe horecabedrijf –gevestigd in een oude smederij – ging van start na het sabreren van een champagnefles.

Toine Smulders opent bistro van oud-leerlingen

Marcel Stronks en Nynke Valk, beide geschoold door de oud-wereldkampioen koken, Toine Smulders, hebben hun eigen zaak in Aalten geopend. Na het saberen van een champagnefles zag Bistro De Smidse vrijdag 17 mei het levenslicht.

‘We willen eenvoud bieden, maar wel van uitstekende kwaliteit,’ zeggen Stronks en Valk. Stronks leidt de keuken – ‘klassieke gerechten met een in de tegenwoordige tijd’ – en Valk is verantwoordelijk voor de witte brigade. ‘We werken met steeds wisselende open wijnen en hanteren een no-nonsens mentaliteit’.

Op de kaart staan voorgerechten (9,50 euro) soepen (5,50) hoofdgerechten (19,50) en nagerechten voor 6,00 euro.

Reageer op dit artikel