GaultMillau 2014: Prijs | Plezier voor Daalder Amsterdam

GaultMillau 2014: Prijs | Plezier voor Daalder Amsterdam

Restaurant Daalder is door GaultMillau uitgeroepen tot winnaar van de Prijs | Plezier Award voor 2014. De eetgelegenheid in de Amsterdamse Jordaan kreeg de bijbehorende prijs maandag 28 oktober uitgereikt tijdens de Dag van GaultMillau in Amsterdam RAI.

De Award voor Prijs | Plezier wint volgens GaultMillau aan prestige nu restaurantbezoekers steeds meer waarde hechten aan een eerlijk menuprijs.

'Dit blijkt uit het succes van allerlei actieweken met kortingen. Ook de aanpassingen die veel topzaken het afgelopen jaar doorvoerden, wijzen in die richting.'

Acceptabel prijsniveau

De winnaar van de Prijs | Plezier Award GaultMillau 2014 opereert in de ogen van de culinaire gids al vanaf de opening op zo'n acceptabel prijsniveau. 'Je kunt hier altijd voor veel minder dan €40 genieten van een meer dan fatsoenlijke maaltijd.'

De keuken van Daalder staat onder leiding van Guillaume de Beer, die kiest voor 'mooie gerechten tegen een aanvaardbare prijs.'