nieuws

Oud Sluis heeft beste Fromager met Leon Tanghe

Restaurant

Restaurant Oud Sluis in Sluis heeft de beste fromager van Nederland in dienst. Dat is maandag 28 oktober onthuld tijdens de Dag van GaultMillau 2014. De prijs, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt, is toegekend aan Leon Tanghe.

Oud Sluis heeft beste Fromager met Leon Tanghe

Leon Tanghe was samen met Freddy van Dorst van Restaurant Allure en met Niek Groen van De Nederlanden genomineerd voor de titel Beste Fromager van Nederland. Deze titel werd dit jaar voor het eerst toegekend door GaultMillau in samenwerking met Bourgondisch Lifestyle.

Leon Tanghe werkt bij driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman in het Zeeuwse Sluis. Hij werkt hier sinds begin 2010,; wat hij na de sluiting van Oud Sluis eind dit jaar gaat doen, is niet bekend bij Misset Horeca. Tanghe volgde de opleiding Drankenkennis aan Ter Groene Poorte (klas 2009).

De finale van de wedstrijd werd eerder al gehouden bij het Kennemer Theater in Beverwijk.

Reageer op dit artikel